fbpx

Over Ons

Al 36 jaar is de Restaurant De Weijenborg een begrip in Twente.

In 1981 begonnen Erna en Nico Hemersma hun horeca avontuur. Een Jazzclub, veel live muziek, cabaret met o.a.  Herman Finkers, exposities, maar ook iedere 3 maanden een ander landenthema in het restaurant. Dat werd groots aangepakt. Met de gedrevenheid en creativiteit werd elk landenthema tot in de puntjes uitgewerkt. Hieruit zijn dan ook vele van de Themafeesten van de Weijenborg ontstaan.pers
Tegenwoordig is de Weijenborg het adres om een lekker hapje te eten en om iets te vieren, of het nu een verjaardag of bruiloft is of een geslaagd personeelsfeest of vrijgezellenfeest. Met meer dan 100 verschillende thema`s, workshops en activiteiten is er altijd een geschikte invulling te vinden.

Restaurant De Weijenborg is onderdeel van De Weijenborg party, events en catering. Klik hier als je meer informatie wilt over catering, feesten, workshops en bruiloften. 

Sinds 3 jaar is de tweede generatie Hemersma ook actief in het familiebedrijf. Jasper en Marijn Hemersma bouwen verder aan het succes van de Weijenborg. Erna en Nico Hemersma zijn zelf ook nog steeds actief en het bedrijf, maar weten toch beetje bij beetje het stokje over te dragen.